dilluns, 23 de gener del 2012

Set cellers de la DO Tarragona, a la Calçotada de Valls


Set cellers de la DO Tarragona participen de nou en l’Espai del Vi de la Festa de la Calçotada de Valls el diumenge 29 de gener

·       El cellers oferiran degustacions i venda directa dels seus vins durant tot el matí a la plaça del Pati
·       La DO Tarragona reivindica amb la seva presència a la capital de l’Alt Camp que aquests són els autèntics vins que han d’acompanyar una autèntica calçotada.
·       La DO Tarragona també regalarà lots de vins als guanyadors del Concurs de Cultivadors de Calçots, del Concurs de Salsa de la Calçotada de Valls i del Concurs de Menjar Calçots.

Pe segona any consecutiu el Consell Regulador de la DO Tarragona ha decidit participar activament en la Gran Festa de la Calçotada que se celebrarà a Valls el proper diumenge 29 de gener amb la instal·lació de l’Espai del Vi de la DO Tarragona, un espai situat al bell mig de la Plaça del Pati on set cellers d’aquesta denominació d’origen donaran a conèixer els seus vins oferint degustacions i venta directa a tots els interessats que assisteixin en aquesta gran festa gastronòmica que organitza la Cambra de Comerç de Valls i que dona el tret de sortida oficial a la temporada de calçots.
Els cellers que participaran en aquesta iniciativa son Mas Vicenç, de Cabra del Camp; la Vinícola de Nulles; la Cooperativa de Bràfim; el celler Mas Bella, de Masmolets (Valls); el Celler Dpegna, de Miravet; el Celler Pedrola, de Miravet i Vinya Janine, de Rodonyà. Les parades estaran obertes entre les deu del matí i les dues de la tarda.
Tots els visitants de la Gran Festa de la Calçotada podran descobrir, tastar i emportar-se cap a casa els vins produïts per aquests cellers –blancs, rosats, negres i vins de licor-, la major part dels quals estan produïts a la comarca de l’Alt Camp i també en d’altres comarques que pertanyen a la DO Tarragona com és la Ribera d’Ebre.
El Consell Regulador de la DO Tarragona considera molt important repetir aquesta iniciativa plantejada l’any passat amb la intenció de vehicular la tradició de la calçotada, ja sigui a Valls i l’Alt Camp, con en d’altres comarques del Camp de Tarragona, amb el consum del vi amb etiqueta de la DO Tarragona. De fet, l’eslògan d’aquest Espai del Vi és el de “DO Tarragona, l’autèntic vi de la çalçotada”.
Premis en els concursos
D’altra banda, la DO Tarragona també vol col·laborar amb la Gran Festa de la Calçotada regalant lots de vins als guanyadors dels diferents concursos que es faran durant la matinal a la capital de l’Alt Camp, en concret el concurs de productors de calçots, el concurs d’elaboradors de salsa de la calçotada i el concurs de menjar calçots, que tindrà lloc a partir de la una del migdia a la mateixa Plaça del Pati.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada