diumenge, 22 de gener del 2012

Bons vins i grans amics en un molt bon restaurant del Vendrell


Dijous passat vaig descobrir de la mà d'Avgvstvs, Jané Ventura i Acústic Celler un restaurant del Vendrell força interessant. Bon producte, bona cuina, bona presentació i ganes d'agradar. No tinc dubtes que és el millor restaurant del Vendrell i un dels cinc millors de tot l'àmbit del Penedès. Es tracta de Miquel Sòria, un petit restaurant amb capacitat per a 28 comensals que s'autodefineix com a un establiment de cuina de mercat i d'autor. També s'afirma que fan una cuina amb arrels. A mi m'ha sorprès molt agradablement tot i les  proporcions més aviat justes d'alguns dels productes més selectes servits.  En companyia dels  grans amics Joan Roca, Albert Roca, Benjamí Jané i Albert Jané vam regar un equilibrat menú degustació només amb grans vins catalans: un Vall de Berrús del 2002 (DO Terra Alta), un extraordinari Pecat Noble de Mas Candí (DO Penedès), un notable Brut Nature Gran Reserva Vintage 2007 de Jané Verntura, un molt bon Clos Martinet del 2001 (DOQ Priorat), un sorprenent i rodó Mas Vilella del 2005 de Jané Ventura (DO Penedès) i un fantàstic Auditori del 2008 d'Acústic Celler (DO Montsant). La guinda va ser una copeta d'una ampolla força antiga del brandi del Puerto de Santa Maria Terry (amb un precinte de 50 cèntims de pesseta) que havia perdut, amb els anys i l'oxidació, molt bona part de la seva gràcia. Pels qui volgueu descobrir aquest restaurant us adjunto les seves dades: Sant Magí 34, 43700 El Vendrell, Tarragona / Telf. 977 181 217 / miquel@restaurantmiquelsoria.com / www.restaurantmiquelsoria.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada