diumenge, 8 de gener del 2012

Druide, una nova vodka selecta


Com recollia ahir al migdia el Telenotícies de TV3, les ginebres premium i superpremium continuen a l'alça per la gran tirada dels gintònic. TV3 afirmava que el combinat de ginebra i tònica s'ha sofisticat i s'ha posat de moda. De fet, el mercat espanyol és el segon consumidor mundial de ginebra. El grup González Byass ho ha vist ben clar amb el gran èxit de la seva ginebra The London Nº1. Ara, però, ha completat el seu portafoli amb una nova vodka de la més alta gamma (38 euros) que distribueix en exlusiva per tot el món. Es tracta de la Druide Mystical Vodka. Aquesta marca registrada per l'empresa González Byass, que fa uns anys havia representat la marca de vodka Skyy (procedent de San Francisco), demostra com tard o d'hora la vodka associada a un consum més elitista anirà guanyant pes, com ja passa als EUA. A continuació us adjunto les característiques d'aquesta molt bona vodka inspirada en el món celta i d'espectacular presentació:

Vodka de extraordinaria pureza y elegancia. Elaborado a partir de los mejores granos, provenientes de una de las regiones más fértiles y privilegiadas de Inglaterra, y agua de manantial de extrema purificación y mineralización suave. Su apreciado líquido se somete a cuatro destilaciones asegurando su gran calidad.

Notas de cata
  • Aspecto cristalino, límpido y puro. Aroma suave y expresivo con un ligero matiz mineral. Alcohol muy neutro, elegante y de gran calidad.
  • En boca presenta textura cálida y sedosa con recuerdos ligeramente especiados y un final redondo y muy neutro. Retrogusto agradable, duradero y ligeramente dulce.

Gracias a su fino y exquisito sabor se puede disfrutar solo, con hielo o combinado en sofisticados cócteles.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada