dilluns, 9 de novembre del 2009

Gandesa i l'emergència de la DO Terra Alta


Gandesa ha viscut aquest cap de setmana una nova edició de la seva fira vitivinícola. Tot i el fred i el vent, el públic ha respost massivament. Des del Consell Regulador de la DO Terra Alta, que ha qualificat de "notable" la qualitat dels vins del seu darrer concurs, també s'han organitzat actes paral·lels de gran interès. Certament la Terra Alta guanya pes dia a dia.
Aquest és el palmarés de la darrera edició del concurs, que ha tingut com a clar triomfador Celler Piñol.


VINS i VINS DE LICOR GUARDONATS


Millor blanc 

MAS D’EN POL jove 2008 (Celler Xavier Clua Coma, Vilalba dels Arcs)

Millor blanc roure / fermentat en bota  

L’AVI ARRUFI fermentat en bota 2008 (Celler Piñol, Batea)

Millor brisat 

FONT CALENTA 2008  (Caterra, La Pobla de Massaluca)

Millor rosat 

CLOT D’ENCÍS 2008 (Agrícola Sant Josep, Bot)

Millor negre 

VINYES DEL GRAU 2008 (Celler Josep Vicens, Gandesa)

Millor negre roure/criança 

PORTAL roure 2007 (Celler Piñol, Batea)


Mistela blanca 

JOSEFINA PIÑOL 2008 (Celler Piñol, Batea)

Mistela negra 

JOSEFINA PIÑOL 2007 (Celler Piñol, Batea)

Vi dolç natural 

MERIAN DOLÇ negre 2008 (Cellers Tarroné, Batea)

Vi ranci 

1928 (Covilalba, Vilalba dels Arcs)


Gran blanc de la Terra Alta i distinció al millor vi de Garnatxa blanca

SOMDINOU criança 2007 (Celler Cooperatiu Gandesa, Gandesa)

Gran negre de la Terra Alta 

L’AUBE 2005 (Celler Batea, Batea)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada