dimarts, 19 de febrer del 2013

Vuit caves a “bon preu”, segons Wine Spectator



“El cava del nord-est d'Espanya ofereix una opció assequible als amants de les bombolles”, afirma Alison Napjus des de Wine Spectator. En el seu recent article comença afirmant que tot i que el xampany continua sent el primer escumós del món,  el cava, que es fa seguint el mateix mètode tradicional, li va al darrera. L’única diferencia entre els dos, afirma Alison Napjus, “és el temps d’envelliment i el preu , 20$ o menys un cava i cents de dòlars un xampany”. Afegeix que “el millor del cava es l’excel·lent relació qualitat preu”. Explica també que utilitzen les varietats autòctones macabeu, xarel·lo i parellada, tot i que a vegades també s’utilitza el pinot noir i la chardonnay. En aquest article es recomanen com els millors caves que ha tastat: Dominio de la Vega Non Vintage  Brut (amb 87 punts i un PVP de 13 dòlars), el Marquès de Gelida Exclusive Gran Reserva 2008 (amb 86 punts i un PVP de 16 dòlars), L’Aria Brut NV de Segura Viudas (amb 86 punts i un PVP de 14 dòlars), el Segura Viudas Brut Reserva NV (amb 86 punts i un PVP de 10 dòlars), el Marquès de Gelida Brut Reserva del 2009 (amb 85 punts i un PVP de 19 dòlars), el Dibon Brut Rosado NV de Marrugat, de Pinord (amb 85 punts i un PVP de 16 dòlars), el Segura Viudas Brut Rosé (amb 85 punts i un PVP de 10 dòlars) i el Vilarnau Brut Nature Reserva del 2009 (amb 85 punts i un PVP de 18 dòlars).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada