dimarts, 17 d’abril del 2012

Més de 1.500 persones a la Casa Batlló amb els nous Penedès


El Consell Regulador de la Denominació d'Origen Penedès ha fet una valoració positiva de la presentació Descobreixi els Nous Penedès, feta ahir a la tarda a la Casa Batlló de Barcelona. Es qualifica l'acte de "gran èxit". L'assistència va superar les 1.500 persones:

Gran èxit d’Els Nous Penedès a la Casa Batlló 



Ahir a la tarda, i per 18è any consecutiu, es va celebrar a Barcelona, la segona de les presentacions del 2012 “Descobreixi els Nous Penedès”, mostrant així les novetats dels vins de la zona als professionals del sector. Aquest any, i com a novetat, l’emplaçament va ser a l’emblemàtica Casa Batlló, la qual va acollir el gran públic assistent a l’acte. Més de 1.500 persones van poder desgustar i conèixer les novetats que presentaven els cellers de la Denominació d’Origen Penedès per aquest 2012.
L’acte organitzat per l’Associació Vinícola Catalana i la Denominació d’Origen Penedès, també se’l coneix com al “Saló de Vins del Penedès”, i té el seu origen l’any 1996 a Barcelona. Posteriorment va ser portat a Madrid i, de forma especial, a Mallorca.
Enguany, s’ha superat la previsió d’assistència segons l’anterior edició, amb la participació de 6 cellers més, sent així un total de 38:
Agustí Torelló, Albet i Noya, Alsina Sardà, Bodegas Ca N’Estella, Bodegas Pinord, Bodegues Torre del Veguer, Can Descregut, Can Feixes, Can Rafols dels Caus, Suces. De Rafael de Camps SCP, Castell D’Age, Ruben Parera Renau, Covides, Emendis, Eudald Massana Noya, Ferré i Catasús, Giró i Ribot, Gramona, Heretat Mas Tinell, Jané Ventura, Jaume Serra, Jean Leon, Joan Sardà, Juvé y Camps, Loxarel, Llopart Vilarós, Mas Rodó, Miguel Torres, Mont-Marçal, Nadal, Parató Vinícola, Pardas, Parés Baltà, Rovellats, Sabaté Coca, Torelló, U mes U fan Tres i Vilarnau.
Els vins que van presentar els cellers van sumar més de 200, entre els quals s’hi va trobar 31 vins amb reconeixement especial, 7 amb nou packaging i el llançament de 13 vins nous al mercat.
Per a finalitzar la ronda de presentacions, l’Hotel Palace de Madrid serà la seu on es congregaran els cellers donant a conèixer “Els Nous Penedès” el proper 7 de Maig.
La presència dels vins de la Denominació d’Origen Penedès en més de 130 països, fa que sigui una de les DO’s més importants de les existents a l’Estat Espanyol.
Pels vins del Penedès, els mercats més importants dins l’estat són en ordre de importancia, Catalunya, Madrid i Illes Balears. Això fa que les presentacions a aquestes zones siguin tant importants.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada