dijous, 8 de març del 2012

Satisfacció per la recuperació del pla de concentració de cooperatives

Avui s'ha fet públic la recuperació del pla de concentració de cooperatives i les cooperatives catalanes no han tardat gens en mostrar la seva satisfacció:

La FCAC, satisfeta en recuperar el Pla de concentració de cooperatives

Els ajuts a la concentració i la modernització són una eina imprescindible per a la dinamització de l’agroindústria cooperativa

La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) expressa la seva satisfacció per la publicació, avui, dels ajuts del Pla de Concentració, Intercooperació i Modernització de Cooperatives. La convocatòria és per al període 2012 – 2013 i està dotada amb un pressupost de 5,25 milions d’euros per a cada anualitat.

El president de la FCAC, Josep Pere Colat, valora en positiu perquè “hem recuperat una línia que l’any passat no es va convocar i que és imprescindible per garantir la dinamització de l’agroindústria cooperativa. És essencial potenciar la concentració i la intercooperació de les cooperatives com element clau per al seu desenvolupament empresarial i social”.

Així mateix, la FCAC mostra el seu acord pel fet que s’hagi atorgat una periodicitat plurianual a aquesta línia, encara que se sol·licita l’ampliació de la convocatòria a 3 anys per tal de poder planificar amb majors garanties d’èxit els processos empresarials.

La línia està destinada a donar suport als processos d’integració cooperativa en qualsevol de les seves formes:  fusions, creació de grups cooperatius, cooperatives de segon grau i  convenis de col·laboració.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada