dijous, 25 d’agost del 2011

Subsaharians: de la fruita a Lleida a la verema del Penedès





El sindicat agrari Unió de Pagesos ha informat d'una interessant iniciativa que permet la possibilitat de donar continuïtat a la feina de subsaharian al camp català:


Prop de 500 temporers concatenaran el treball participant a les campanyes agràries de diverses zones de Catalunya


Unió de Pagesos i la Fundació Pagesos Solidaris han començat la concatenació de campanyes agràries, amb el trasllat ahir de 41 temporers d’origen de l’Àfrica subsahariana, que surten de la campanya de la fruita a Lleida per continuar treballant ara a la verema del Penedès.

D’aquesta manera, comença l’enllaç dels treballadors que acaben la campanya agrària en la zona de Ponent, amb el començament de la verema a les zones de Barcelona i Tarragona i la recollida de poma a Girona. Els propers dies 470 temporers concatenaran el treball a les campanyes agràries de diverses zones de Catalunya i cobriran les ofertes de Tarragona (43%), Girona (25%), Barcelona (14%), i Lleida (18%). La coordinació de campanyes s'ha de basar en el coneixement exhaustiu de totes les campanyes agràries de temporada per part de les entitats que ho coordinen.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada