La quarta edició de la Nit de les garnatxes blanques, que se celebrarà en
el marc de la 26ena Festa del Vi de Gandesa, que es farà del 31 d’octubre al 3
de novembre, comptarà amb una vintena de cellers i més de 30 vins. Serà, un cop
més, “una vetllada dedicada a la varietat de raïm més emblemàtica i tradicional
de la Terra Alta”. L’organització afegeix que és “una oportunitat per descobrir
la riquesa, la qualitat i la singularitat dels vins i vins de licor elaborats
amb garnatxa blanca, en especial dels blancs ‘Terra Alta Garnatxa blanca’. Com
a criteri general, tots els vins que s’ofereixen tenen un mínim del 70% de garnatxa
blanca. Tots els vins estaran maridats amb tapes especialment preparades per
l’ocasió i estaran servits pels propis productors dels cellers participants. També
es podran degustar alguns vins del Roussillon (França), regió convidada
d’aquest any i representada per un parell de cellers. La vetllada se celebrarà al
celler modernista de Gandesa.
Llistat de cellers participants:
·
AGRÍCOLA CORBERA - Corbera d'Ebre
·
AGRÍCOLA SANT JOSEP - Bot
·
ALGRAMAR / VINS DEL TROS - Vilalba dels Arcs
·
ALTAVINS VITICULTORS - Batea
·
CASA MARIOL - Batea
·
CATERRA - La Pobla de Massaluca
·
CELLER BÀRBARA FORÉS - Gandesa
·
CELLER BATEA - Batea
·
CELLER BERNAVÍ - Vilalba dels Arcs
·
CELLER COMA D'EN BONET - Gandesa
·
CELLER COOPERATIU GANDESA - Gandesa
· CELLER FRISACH
VINS ECOLÒGICS - Corbera d'Ebre
· CELLER PIÑOL -
Batea
· CELLER TERN -
Batea
·
CELLERS TARRONÉ - Batea
·
CELLERS UNIÓ
·
EDETARIA
·
EL VI A PUNT
·
JOSEP VICENS - Gandesa
·
LAFOU CELLER - Batea
· VINS LA BOTERA
– Batea
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada