dimecres, 18 de juliol del 2012

La Universitat Abat Oliba acull el primer postgrau sobre comunicació gastronòmica i enològica


El primer postgrau sobre comunicació gastronòmica i enològica impartit a Barcelona arrencarà el proper mes d'octubre a la Universitat Abat Oliba CEU. Alimentaria Exhibitions i la seva principal capçalera, el saló Alimentaria, donen suoort a aquesta nova iniciativa per “enfortir i professionalitzar la gestió del que ja és el primer sector industrial de l'economia espanyola”. En opinió de J. Antoni Valls, director general adjunt d'Alimentaria Exhibitions i membre del consell assessor del postgrau, “la conceptualització d'aquest postgrau s'alinea amb l'estratègia d'Alimentària, que és la d’anar sempre un pas més enllà per acompanyar i projectar els interessos de la indústria agroalimentària i impulsar la màxima professionalització i formació en aquest sector clau de l'economia”. Des d’Alimentyaria Exhibitions es diu que en les últimes dues dècades, la gastronomia i l'enologia s'han popularitzat com a activitats d'oci per al gran públic, que cada vegada posseeix més coneixements i demanda millor informació, i com a sectors industrials de primera índole per aportació a la riquesa del país.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada