dijous, 25 de febrer de 2010

Penfolds, distribuït per Perelada Comercial
Perelada Comercial, empresa distribuïdora del Grupo Perelada, ha incorporat una nova marca de prestigi a les seves distribucions en exclussiva per Espanya. Es tracta de Penfolds, una marca australiana que es remonta a 1845, quan el Dr. Christofer Rawson Penfold i la seva muller van emigrar a Austràlia, van plantar-hi vinyes i van començar a elaborar vins fortificats per tal de fer-los servir com a “medicina” per als seus pacients. Aquests vins es van anar fent famosos i en pocs anys ja es venien a tota Austràlia. El seu gran emblema és el Penfolds Grange, un dels vins més preuats del món. Fins a 50.000 dòlars s’han arribat a pagar en subhastes per una ampolla d’aquest prestigiós vi negre.

El 1950 Max Schubert és nomenat Chief Winemaker i es planteja el repte d’assolir l’excel·lència en els vins tranquils. Schubert va crear vins avui clàssics com el Grange Hermitage, el Bin 707, el Bin 389, el Bin 28 o el Koonunga Hill.

Actualment és el Chief Winemaker Peter Gago l’encarregat de mantenir una filosofia que ha portat Penfolds a ser considerat el millor celler d’Austràlia i un referent mundial. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada