dilluns, 15 de juny del 2009

Algunes darreres novetats


Al barri de Sarrià es va inaugurar dimarts de la setmana “El Tastet de Vilarnau”. És un espai minimalista on es poden adquirir i degustar els productes Premium de González Byass. També ofereixen productes gastronòmics d'alta cuina. És una joint venture entre González Byass i l'empresària Silvia Munné.
D'altra banda, dimecres passat es va presentar el primer cava biodinàmic. És de Vins el Cep de Sant Sadurní d'Anoia, que ha volgut portar més enllà la seva agricultura ecològica. El primer cava seguint l'antroposofia d'Steiner o sortirà al mercat, però, fins al setembre.
 Aquest dissabte passat va començar a Sant Pau d'Ordal (Alt Penedès) la tercera edició d'una molt interessant fira del préssec de secà que s'acompanya d'un vi expressament elaborat per a maridar amb postres de préssec que fan als restaurants de la zona. És del celler local Albet i Noya i és realment bo: Dolç Les Timbes 2008.
 Torres acaba de presentar el seu primer vi xinès. Només el venen, però, a la Xina. És fruit d'unajoint venture amb el seu distribuïdor xinès.
 Per últim, al celler Abadal de Valentí Roqueta es va fer el 5 de juny passat un gran sopar de maridatge on, a més del vi d'aquest celler del Bages, s'han tastat alguns dels millors vins del món: des del xampany Bollinger als piamontesos Gaja.

2 comentaris:

  1. El dolç Les Timbes 2008 maridat amb préssec, realment genial!!!
    Va impressionar-me!!
    Jordi Bertran

    ResponElimina
  2. Si, té una delicada dolçor que marida molt bé amb aquesta fruita de secà que a Sant Pau d'Ordal té un dels seus feus

    ResponElimina