Pàgines

dijous, 10 de juny del 2010

Boom de cerveses per tot Catalunya


No hi ha cap mena de dubte que s'ha produït una veritable febrada en el món de la cervesa a Catalunya. En el mercat han penetrat darrerament un munt de marques, des de la Montseny, Cap d'Ona o Guineu a la Rosita, moltes de les quals superen els 3 euros unitaris. Avui mateix s'ha informat a la premsa d'una cervesa de la Garrotxa. Què en penseu d'aquesta nova tendència?


DEDUES ORIGINAL, A PUNT PER SER DEGUSTADA


Original és la primera cervesa per a la degustació gastronòmica elaborada per DeDues a Girona.

10/06/2010. Des d’un tartar de tonyina a uns cargols; des de carxofes fins a xocolata amargant; marisc, albergínies, salaons... tot això marida perfectament amb la cervesa d’autor DeDues Original, una cervesa pensada per a la degustació gastronòmica.

Aquesta cervesa està produïda a tocar de la zona volcànica de la Garrotxa, on es beneficia d’una aigua molt rica en minerals i de gran puresa, i està elaborada a partir d’un 80% d’ordi i un 20% de blat.

Es tracta d’una cervesa totalment natural, sense additius, colorants ni conservants. La seva escuma fina procedeix exclusivament del carbònic obtingut a través del procés de fermentació, ja que DeDues evita l’addició de carbònic artificial a totes les seves elaboracions.

En conseqüència, en tastar la DeDues Original apareixen en nas les aromes pròpies dels llevats, al costat de notes de préssecs madurs, poma al forn i codonys. Tot i que l’atac és molt suau i agradable, en boca DeDues Original és intensa i expressiva, de textura densa i permanència llarga.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada