dijous, 14 de maig del 2009

Facebook i vi


Cada cop més, Facebook es posiciona com a una una eina potent i gratuïta per fer arribar missatges comercials del món del vi. Avui mateix l'incombustible penedesenc Jordi Melendo, que col·labora amb diversos cellers penedesencs i que elabora un xampany, m'ha convidat al grup del celler de Carles Esteva Growe. Es diu al grup de Can Ràfols dels Caus:

"Bodega situada en el Macizo del Garraf, dentro de una finca de 700 has. de bosques, viñedos y plantas aromáticas. Espectaculares nuevas instalaciones donde se producen unos vinos fantásticos y de reconocido prestigio".

També hi ha establiments, com el restaurant La Fitorra de l'Hotel Cèsar de Vilanova i la Geltrú, que anuncien els seus tasts i sopars maridatges quinzenals amb vins del massís del Garraf a través del seu Facebook. Hi ha qui diu, però, que cal un gran prescriptor de referència dels vins catalans i més i millors guies especialitzades. També hi ha qui diu, com la meva amiga Empar Moliner, que calen llibres orientatius per als consumidors que es volen iniciar en aquest apassionant món del vi. Qué en penseu?

1 comentari:

  1. Crec que calen les dues coses. Prescriptors, coneixedors, però també xarxa social, internet, comentaris a fòrums, facebook,... Sens dubte, per mi, el millor prescripor sempre serà un amic, un igual que jo. I amb això, internet ho facilita! Però, han d'aparèixer també nous prescriptors, per tant, endavant amb el llibre! ;-)

    ResponElimina